21 Ekim 2017 Cumartesi

Yurt dışı Alışverişim

Herkes gibi ben de internetten alışveriş yapmayı çok seviyorum. Son zamanlarda ise etrafımda çok fazla duyup, gördüğüm yurt dışındaki sitelerden alışveriş yapan kişilere de çok özeniyordum fakat hep kafamda soru işaretleri vardı ve hiç tenezzül bile etmiyordum.

Sonra baktım herkes o kadar güzel ürünler alıp, kullanıyor ki ben de denemek istedim. Alışverişten çekinmemin en büyük sebepleri güvenilirlik ve teslimat sorunu yaşar mıyım üzerineydi. Biraz araştırdım ve sonunda kendime göre bir site buldum ve ilk alışverişimi yaptım. 

Alışveriş detayları gayet bilgilendiriciydi. Ürünün bedeni, kullanıcı yorumları ve teslimat süresi gibi her şey çok açıktı. Ücretsiz kargo olması ve iade garantisi ise tercih sebebim oldu. Öncelikle siteye üye oldum ve siparişimi verdim.Ürünlerim siparişten sonra 20-25 gün içerisinde elime ulaşacaktı. Bana bir takip numarası ve nereden takip edeceğime dair bir mail gönderildi. Bu takip numarasıyla PTT kargonun sitesinden de takip edebileceğimi öğrendim ve ürünlerim hiç sorunsuz. Hatta beklediğimden daha özenli ve kaliteli olarak PTT Kargo ile geldi.

Ben de hemen sizlerle paylaşmak istedim. Bir çanta ve bir de son zamanlarda çok meşhur olan şeffaf renkli camlı güneş gözlüklerinden aldım. Çantayı fermuarı, zinciri ve derisiyle beklediğimden çok daha kaliteli buldum. Kahve bağımlısı biri olarak bana çok ilginç geldiği için onu seçtim. İyi ki de öyle yapmışım. Gözlük ise en tereddüt ettiğim üründü. Hem denemeden alacaktım hem de kırılma ihtimali çok yüksekti ama çok uygun olduğu için bu riski göze aldım. İnanın o kadar sağlam bir şekilde geldi ki iyi ki de almışım dedim. Ben daha çok alışveriş yaparım artık buradan ve sizler de yapmak istersiniz diye düşündüm. Siteyi incelemek ve aldıklarıma bakmak için görsellere tıklayabilirsiniz.









8 yorum:

  1. Çanta çok cici güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım 🤗

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canım çantaya bayıldım farklı modelleri var mıydı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Resimlere tıklarsan bir çok çeşit bulacaksın 🤗

      Sil
    2. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim takibe aldım hemen :) blogum ilginizi çekerse banada beklerim.

      https://kucukdokunuslarlaguzellik.blogspot.dk

      Bu arada çantayada bayıldım tam benlik :)

      Sil
  4. çok şeker bir çanta güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ,
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende beklerim :)
    https://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. gözlük harika bayıldım zaten gözlük camları çok koyu olamamalı bence çünkü gözlerin güzelliği bulu ardınnda göz kırpan güneş gibi olmalı

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma