24 Mayıs 2017 Çarşamba

Pretty By Flormar

Pretty By Flormar geçtiğimiz günlerde Gratis mağazalarında yerini aldı. Amaçları hedef kitlesi 18 – 35 yaş arası kadınlara ulaşmak ve onlara uygun fiyatlı ürünler sunmakmış. Ben de geçenlerde Gratis alışverişim sırasında iki adet ürününü aldım. Biri Baked Blush yaza uygun olduğunu düşündüğüm terracota allıklardan. Bir diğeri ise dudak kalemi.


Allık pembe,broz,şeftali tonlarının karışımı olduğu için cilt renginiz ne olursa olsun size yakışacaktır. Hem bronzer, hem allık işini aynı anda halledebilirsiniz. Yapısı parlak ama sim sim değil. Çok yumuşak. Gün içinde tazeleme ister. Fakat her hangi bir iritasyona sebep vermiyor. Fiyatı 23,90 tl Gratis kart indirimiyle şu an 20,00tl ya geliyor. Muadillerinin 35-45 arası olduğunu düşünürsek, aynı zamanda da hesaplı bir ürün. 

Dudak kalemi ise 212 numara bir kirli pembe.Yine yazın daha çok kullanılar açık renk rujlara güzel bir çerçeve olacağı gibi tek başına ruj gibi de kullanılabilinir. Asansörlü değil. Yapısı oldukça yumuşak. Orta kalıcılıkta. Fiyatı 5tl. 











5 yorum:

  1. Aynı allığı ben de aldım cnm resmen görünce vuruldum yani o kadar beğendim. Dediğin gibi hem allık hem bronzer her türlü gider bu baked allık. Güle güle kullan.
    Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Zevklerimiz bir. Sen de güle güle kullan :)

      Sil
  2. Allığın rengini çok beğendim.Sanırım ilk fırsatta alacağım ;)

    YanıtlaSil
  3. Gratis kart nedir merak ediyorsanız tıklayın: gratis kart nedir

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma