26 Mayıs 2017 Cuma

Yüz Yıkama Yağı


Pamukla tonikle yüzümü silsem de benim için yıkamadan temizlik olmuyor. Yüz yıkama jelleri ya da köpükleri ise bir süre sonra ciltte gerginlik ve kuruluğa sebep olabiliyor. Bu şikayetlerim doğrultusunda biraz araştırdığımda The Body Shop  ın Papatya özlü yüz yıkama yağını keşfettim ve hemen aldım. Hem pompalı şişede sıvı formu hem de teneke kutuda katı formu var. Ben katı formunu tercih ettim. Aynı hindistan cevizi yağı gibi elinize bir miktar alıp, parmaklarınızla ısıtıp makyajlı kuru cildinize sürmeye başlıyorsunuz. Yüzünüzü ovalıyorsunuz. Ben ilk göz makyajımı çıkarmakla başlıyorum sonra elimdeki kalanı tüm yüzüme uyguluyorum. Zaten gözünüzü ovmaya başladığınızda anında panda görüntüsü oluşuyor. Bütün maskara, eyeliner, far hepsini çözüyor. oldukça yumuşak ve dairesel hareketlerle masaj yapar gibi uygulamanız yeterli. En önemli nokta yüzünüz kuru olacak yoksa yağ su ile birleşince çözünmüyor. Makyajınızın yeterince temizlendiğine ikna olduğunuz zaman bol su ile yıkamanız yeterli. O yağ anında süt kıvamına dönüşüyor ve akıp gidiyor. Kağıt havlu yardımıyla da kuruladığınızda hiç bir makyaj artığı kalmıyor. Özellikle ne kadar silerseniz silin, göz makyajınızda rimel kalem artığı kalıyorsa işte bu yağ bazlı temizleyiciler bu sorunu çözüyor ve tam temizlik sağlıyor. Cilt tipiniz ne olursa olsun, bu ürünü kullanabilirsiniz. Asla sivilce yapmaz. Hassasiyet ya da yağlanmayı arttırmaz. Hatta nem veriyor. Gerginlik ve tahriş yaratmadan temizlik sağlıyor. Ürün 90ml çok az miktar kullanmanız yeterli. Bu şekilde en az 6 ay kullanabilirsiniz. Fiyatı 72,90tl indirim zamanı almakta fayda var.


Bu üründen çok menunum fakat çok az kaldı ve daha uygun fiyatlı muadil bulabilirmiyim diye. 
Nyx cosmetics in Stripped Off Cleansing Oil ini aldım. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Evet cilt makyajını çok güzel akıtıyor fakat göz makyajında kalıntı bırakıyor. Üzerinden tekrar bir pamuk ve göz makyaj temizleyicisiyle geçmeniz gerekiyor fakat o da tahriş etmiyor, sivilce yapmıyor ve yumuşak bir his bırakıyor. 100ml pompalı şişede. Fiyatı 26,95tl. Aradaki fiyat farkı yüksek ama performans farkı var. Ben bitene kadar kullanıcam fakat indirimde mutlaka yine The Body Shop un kini alıcam. Tercih sizin...






4 yorum:

  1. Body Shop bayağı ilginçmiş hiç denk gelmedim. Ben de elimdekiler bitince indirim zamanı alıp denerim bir. Mutlaka yıkama gereği duyuyorum temizlenmemiş gibi geliyor. SEvgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka denemeni tavsiye ederim canım. Sevgiler...

      Sil
  2. The Body shop'unki benim de çok ilgimi çekti Clinique'de var sanırım o tarz bir ürün denemek lazım.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz ürünler bir çok markada var evet ama ben özellikle The Body Shop unkini öneririm. Sevgiler...

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma