5 Temmuz 2017 Çarşamba

Kaş şekillendirme Ürünleri





Bu aralar kullanıp, memnun kaldığım kaş şekillendirme ürünlerinden bahsetmek istiyorum. İlk olarak kaş şekillendirmek herkesin ihtiyacına göre bir şey. Kimisinin kaşı seyrek ama kalındır, kimisinin ise sık ama ince. Böyle olunca da kişiye göre memnuniyet de değişiyor. Birine kaş maskarası yeterli gelirken bir diğeri kalemden memnun kalıyor mesela. 

Burada en önemli şey doğallıktan uzaklaşmamak. Kaş şekillendirme ürünlerinde renk en önemli şeylerden biri. Mutlaka küllü, içinde kızıllık barındırmayan malzemeler kullanın. Kaş renginizle uyumlu olsun fakat keskin, koyu tonlardan uzak durun. Hem ifadenizi sertleştirir hem de yapay bir görüntü olur.

Gelelim benim tercihlerime ben önce kalemle boşlukları doldurup, sonra bir maskara ile sabitlemeyi seviyorum. Gelelim ürünlere;



Miniso alışverişimde deneme amaçlı aldığım ürünlerden buradaki yazımda bahsetmiştim. Bu kaş kalemini de almıştım. Bir tarafı tarak, bir tarafı ise yassı uçlu kalem. Beklentimin üstünde çıktı. Çünkü hem kalıcı, hem rengi gün içerisinde değişmiyor hem de fiyatı çok uygun. Yolunuz düşerse bir bakın derim.



Nyx Cosmetics den aldığım bu kaş mascarası renkli. Bende ki rengi brunette küllü bir kahve. Çok çok doğal kaşınıza uygun rengini tutturduğunuzda ise varlığı bile farkedilmeyen bir ürün. Kaşları sertleştirmiyor. Bu yüzden de aslında kaşlarınız aşağı doğru bakıyorsa açıkcası onları uzun süre havada tutamıyor ama ben genel olarak çok memnunum. 


Benefit Goof Proof kaş kalemi. Bendeki seyahat boyu ve 3 numara, açık küllü bir renk. Yassı bir ucu var. Açıkcası çok kremsi ve yapısı bozulmuyor. Sivri köşesiyle ince çizgiler yaparken, yassı tarafıyla belirginliği arttırabiliyorsunuz. Waterproof bir ürün bu nendele oldukça dayanıklı. Nasıl oluyor bilmiyorum ama sürdüğünüz belli bile olmuyor. Açıkcası bunu söylüyorlardı ama çok inandırıcı gelmiyordu bana ama haklılarmış. 


Gelelim bu ara asla elimden düşmeyen geç keşfettiğim ama bayıldığım bir mascara şeklindeki kaş ürününe. Maybelline Brow Precise. Tek taraflı tarak gibi olan bu ürünün içinde fiber kıllar var. Bu sayede hem renk verip hem de kılları kaşınıza yapıştırdığı için kaşınız dolgunlaşıyor ve oldukça doğal duruyor. Kalıcılığı muazzam ve aşağı bakan kaşların seveceği türden. Bütün gün kaşlarınız düzgün taranmış ve yukarıda duruyor. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.











6 yorum:

  1. Kaş ürünlerini hiç bilmiyorum :(

    YanıtlaSil
  2. Takibe aldım ben de aboneliğe beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip yerini bulamadım sayfanızda

      Sil
    2. NYX kaş maskarasını daha önce kullanmıştım. Şu an Golden Rose Kaş kalemini severek kullanıyorum. Benefit kaş kalemi de aklımda ancak fiyatından dolayı bekliyor ;)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma