31 Ekim 2017 Salı

Physicians Formula ile #ebruvefusunilekisamerhaba



22 Ekim Pazar günü sevgili locosmetico ile gerçekleştirmiş olduğumuz, bloggerlarla kışa merhaba etkinliğimizin kozmetik sponsoru Physicians Formula idi. Etkinliğe hazırlanırken bütün sponsorlarımızı kendi etkinliğimiz değil de sanki biz davetliymişiz ve davetli olsak hangi firmaları görmek isterdik diye düşünerek seçtik. Hal böyle olunca da en az davetlilerimiz kadar biz de aynı heyecanı yaşadık.

Physicians Formula hikayesini bilmeyenler için kısaca bahsetmek istiyorum. 1937 yılında Dr. Crandall'ın alerjik bir cildi olan eşine olan aşkı sonucu ortaya çıkmış. Bunu ilk duyduğumda çok etkilenmiştim. Bu nedenle firmaya ait ürünler parabensiz, antiallerjenik, gluten, paraben ve parfüm içermiyor. Gelelim isme özel şahane paketime.



1 adet Nude Wear Fondöten benim rengim light/medium
1 adet nude wear aydınlatıcı stick
1 adet Bronze Booster Kontür Paleti tamamı mat
1 adet Murumuru Butter Blush Allık
1 adet Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara

Gelelim bunların detaylı incelemesine



Öncelikle fondötenle başlamak istiyorum. İsmi Nude Wear yani yok gibi. İçerisinden bir adet fondöten fırçası çıkıyor. İsminin hakkını sonuna kadar veriyor. Bu tarz dermokozmetik markaların en büyük sıkıntısı evet cilt dostu olur, evet alerji yapmaz ama kalıcı da olmaz, tam oturmaz, leke kapatmaz. Bunda da öyle olacağını düşünmüştüm fakat tüm makyajım silene kadar hiç yerinden oynamadı. Cildim tarafından tam emildi ve gerçekten yokmuş gibi durdu, cilt rengini eşitleyip, gözenek görünümünü azalttı. Bu kadar ince bir üründen bunu beklemiyordum doğrusu. Kısacası ben bundan sonra bittikçe alacağım bir fondötenle tanışmış oldum. Paraben, parfüm ve gluten içermediğini söylemiştim zaten.


Bir diğer çok memnun kaldığım ürün ise bu tamamen mat yapıdaki kontür kiti oldu. Soldan sayacak olursam bronzer, kontür ve aydınlatıcı üçlüsü. Bu fırçada içerisinden çıkıyor. Altında bir haznesi var içine koyup, çantanıza atıyorsunuz. Oldukça pratik. Ambalajı bütün ürünlerinde olduğu gibi çok şık.
Ama en önemli kısmı olan pigment ve ton konusunda tam puan aldı benden. Kontür rengi olması gerektiği gibi soğuk. Hepsi çok pigmentli ve azıcık almanız yeterli. Çok az tozutuyor ama çok normal ve gün boyu kontür ve bronzerınız sizinle kalıyor. Gün içerisinde tazelemenize gerek kalmıyor. İçerisinden çıkan fırça ise öylesine değil, fırça gibi fırça :)


Allahım bu nasıl bir koku dedirten cinsten bir allık. Murumuru bronzerın müdavimleri ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Bu yeni Murumuru Butter Blush Krem Allık 'ın muhteşem bir hindistancevizi kokusu var. Ne demek istediğimi anlamanız için gerçekten koklamanız gerekiyor. Yapısı kremsi pudramsı ve mat. Bendeki rengi nude. Bu çok açık renkte verir mi? bilmem ki dedim ve pişman oldum. O nasıl doğal pigmentli ve capcanlı bir renk. Bütün gün kalıyor, belki gün sonuna doğru bir kere üzerinden geçersiniz isteğe bağlı olarak. Sürdüğünüz anda kadifemsi ve mis gibi kokusu ile gönlünüzü fethediyor resmen. Bununda kendi fırçası var sünger gibi ama ben hiç kullanmadım. Ambalajın altında onu koymanız için bir haznesi var ve oldukça kompak bir ürün. Bittikçe alacağım ürünlerden biri oldu bu da.


Sexy Booster Cat Eye mascara bütün ürünlerde olduğu gibi bu da bir ambalaj harikası. Üstündeki kırmızı desen kadifeden ve topuklu ayakkabı şeklinde bir sembolü var. İlk açtığınızda kılların arasında kırmızı kadifeler var ve çok etkileyici.Tobul sık yapıda plastik bir fırçası var. Yine gözleri hassas olanların çok seveceği türden. Asla topaklanma yapmıyor ve çok doğal bir bitiş sağlıyor.

Kısacası ben sadece sponsor firma olduğu için değil, normalde de kullanmayı tercih ettiğim, ürünlerini kullandığım bir marka olduğu için tamamen tarafsız ve ne düşünüyorsam o şekilde yorumlamaya çalıştım. Gözüm kapalı tavsiye edeceğim ürünler oldu. 
Physicians Formula ya çok teşekkür ederim.

#ebruvefusunilekisamerhaba
#bloggereventhouse




7 yorum:

  1. Rimele bayıldım :) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinden güzel gerçekten :)

      Sil
  2. Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. hepsi de cici güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. hepsine bayıldım ben Füsuncum şimdilik fondöteni kullanıma açtım diğerlerine daha kıyamadım.-))

    YanıtlaSil
  5. çok güzeller iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma