8 Haziran 2017 Perşembe

Bobbi Brown Mineral Fondöten Spf 15


Bobbi Brown Mineral Pudra Fondöteni bir süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Özelikle cildimin yorulduğunu hissettiğim dönemlerde bütün cilt ürünlerini bırakıp, sadece bunu kullanıyorum bir süre. Önce size Mineral olunca ne oluyor onu açıklayayım. Mineral ürünler çok ince yapıda, ışık geçirgenliği olan, cilde nefes aldıran ve özellikle problemli ciltlerin dostudur. Cilde nefes aldırdığı için gözenekleri tıkamaz. Çok ince olduğu için çok doğal bir bitişi vardır. Bir şey sürülmemiş gibi durur. Pudra ürünlerde kullanılan talk ın gözenekleri büyüttüğü söyleniyor. O nedenle özellikle pudralarda mineral olanları tercih etmenizde fayda var.


Gelelim Bobbi Brown ınkine. Hiç bir alerjik reaksiyona yol açmadı. Çok ince yapılı olduğu için gün içerisinde tazelemek gerekebiliyor. Spf 15 içermesi mutluluk sebebi. Bendeki rengi light to medium.
Bu tarz mineral ürünleri cilt renginizden bir ton açık alırsanız daha başarılı oluyor. 

Gelelim bunu neyle uygulayacağımıza. Tabi ki pudra fırçası ama bu fırça kabuki olursa sonuç daha başarılı oluyor. Kabuki demek sık kıllı fırça demek. Mineral ürünler çok ince olduğu için sık kıllı bir fırçayla uygulamak lazım ki  uçmadan cilde nüfuz etsin. 

Ürün şu an kendi sitesinde %50 indirimde, benden söylemesi :) Tık tık




9 yorum:

  1. Çok güzel anlatmışssın, ellerine sağlık, neden olmasın bir şans verilebilir.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. hem mineral hem de spfli çok güzel bir pudra olmalı :)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok güzel anlatmışsın. Ben de bakayım bu ürüne malum gözenekler meydanda :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan canım :D deneyecem

    YanıtlaSil
  5. Bobbi Brown ile ilgili deneyimlerim nedenini bilmediğim bir şekilde az. Kullandığım tek ürünleri Shimmer Brickler.Fondötenlerini merak ediyorum.Sonbaharda bir ziyaret edeyim en iyisi ;)

    YanıtlaSil
  6. Sevdiğim markalar arasında bi bakayım :) bu arada blogunuzu takibe aldım bana da bekliyorum sevgiler

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma