3 Kasım 2017 Cuma

Rocs Türkiye ile #ebruvefusunilekisamerhaba

22 Ekim Pazar günü blogger arkadaşım Ebru ile düzenlemiş olduğumuz Kışa Merhaba Blogger Etkinliğimize katılan sponsorlarımızın yanında bizzat aramızda olup, heyecanımıza ortak olanlar da vardı.

Bunlardan ilki Rocs Türkiye oldu. Rocs Türkiye ile tanışmam kızımın ilk dişleri çıkmaya başladığı zamana denk gelir. Eskisi gibi değil, artık yediklerimizden mi içtiklerimizden mi süt dişlerine de çok iyi bakmak gerekiyor. Çürükler çok küçük yaşlarda başlıyor. Çocuk olunca ekstra özen gösteriyorsunuz haliyle. Ben de o zamanlar tanışmıştım Rocs baby serisiyle. 0 aydan itibaren kullanıma uygun, yutulabilir, zararı olmayan diş macunları serisiyle 9 yaşına geldik :)  Teens grubuna terfi ettik :)

Açıkcası ben büyükler için diş macunu olduğundan bir haberdim. Kendi dişlerim için özellikle beyazlatıcı özellikli diş macunlarını kullanıyorum çünkü diş yapım gün içerisinde çok fazla çay, kahve tükettiğim için sararmaya müsait. Rocs Türkiye de bu anlamda imdadıma yetişti diyebilirim.





Bize özenle hazırlamış oldukları pakette 3 farklı diş macunu ve 2 adet diş fırçası bulunmakta.

Diş macunlarından ilki ve en çok ilgimi çekeni Sensation Whitening oldu. Kendisi oldukça iddialı çünkü 1 haftada 1.5 ton beyazlık vaadediyor. Bununla birlikte kullanmayı düşündüğüm yine aynı paketten çıkan 5940 adet ekstra ince kılı bulunan oldukça yumuşak formda geniş yapılı bir diş fırçası

Bir diğer macun ise yine beyazlatıcı bir macun fakat kullanımıyla ilgili dikkat edilmesi gerek bir hususu bulunmakta. Bu da dişinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı çalkalamıyorsunuz ve yaklaşık yarım saat boyunca bir şey yiyip, içmiyorsunuz. Sanırım bunu yatarken uygulamak çok daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum. Yine bununla kullanmayı düşündüğüm diş fırçası ise black edition serisinden.

Son olarak da diş eti balsamı diye geçen bir diş macunu. Bu ise zaman zaman diş etlerimizin iltihaplanmasından veya kanamasından şikayetimiz olduğunda imdadımıza yetişiyor ve içeriği sayesinde diş etlerinde bariyer oluşturuyor. Macunların hepsi doğal içerikli ve zararlı madde içermiyor. Siz de güvenle çocuğunuza ve kendinize uyan seriden kullanabilirsiniz.

Bu güzel destekleri için Rocs Türkiye'ye ayrıca teşekkür ediyorum.

10 yorum:

  1. daha önce diş macunlarını denememiştim hiç rocs'un o yüzden merak ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kendim için denememiştim o yüzden ben de merak ediyorum :)

      Sil
  2. Merhaba, bloggerlar olarak birnirimize destek olmak için son yazıma bekliyorum.
    https://aslolanguzellik.blogspot.com.tr/2017/11/haydi-bloggerlar-destege.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni hesaplar keşfetmek çok güzel.Destek olayına bayıldım.:)<3

      Sil
    2. Ne güzel bir destek tabi ki ben de varım :)

      Sil
  3. Merhaba çok güzel bir etkinlik olmuş. Daha önce denemediğim bir marka merak ettim bakacağım bende :) Ayrıca blog unuzu severek takibe aldım, ben de beklerim.Sevgiler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim ben de sizi takibe aldım zevkle :)

      Sil
  4. Güzel etkinlik olmuş :) yeni keşfettim bana da beklerim.

    birsenle.com

    YanıtlaSil
  5. kızıma ben de rocs diş macunu kullanıyorum küçüklüğünden beri.şimdi ufaklık için de başlayacağız :D büyükler için olanını denemedik,o da listemde .. bu arada etkinlik harika olmuş cnm :D

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma