17 Aralık 2018 Pazartesi

Flormar Yeni Ürün İncelemesi

Uzun bir aradan sonra merhaba :) Flormar'ın çıkarmış olduğu yeni koleksiyonundan merak ettiğim iki parçayı sizlerle paylaşmak istedim. Bunlardan biri
 Under Eye Brightening Primer ( Aydınlatıcı Göz Altı Bazı ), diğeri ise Conditioning Brow Primer (Sabitleyici Kaş Bazı). Şimdi gelelim bunlar hakkındaki ilk izlenimlerime.





Öncelikle bunlar firma gönderisi değil, onu belirteyim. Bu sebeple yorumlarımın oldukça tarafsız olacağını bilmenizi isterim. 
Aydınlatıcı Göz Altı Bazı; açıkcası bu ürün hiç alışık olmadığımız türden. Çünkü adeta bir highlighter kıvamında. Yanılmıyorsam 5 ayrı tonu var. Üzerinde göz altı bazı yazsa da içeriğini okuduğunuz zaman toz ve krem farlarınızın kalıcılığını arttırır. Göz kapaklarına ince bir kat uygulayın yazıyor. Bunu concealer sanıp, almayın, satıcı bile öyle anlatıyor çünkü ambalajda öyle yazıyor. Neyse gelelim ürüne. Ürün tüpte, çok az sıkıp yaydığınızda aynı bir likit aydınlatıcı gibi fakat göz altı veya göz kapağında asla bir primer vazifesi görmüyor. İnce çizgileri belirginleştirip, kırışık gösteriyor. Ben de fondötenime karıştırıp kullandım ve çok daha başarılı oldu. Sonuç olarak bu bildiğiniz likit bir aydınlatıcı.





Gelelim bir diğer merak edip, aldığım ürün olan Kaş Bazına. Bu ürün tam anlamıyla beklentimi karşıladı. Aplikatörü plastik bir tarak gibi. Sıktığınızda farklı noktalardan ürün eşit biçimde çıkıyor. Kokusuz ve jel kıvamında. Tarak gibi olması sayesinde ürünü kaşlarınızı tarayarak sabitleyebiliyorsunuz. Primer dediği için aslında kaşlarınıza kaş kalemi ya da pomadı uygulamadan önce bunu uygulamanız ve kurumasını beklemeniz gerekiyor. Fakat ben her iki türlüde denedim. Yani kaş pomadı sürdükten sonra bununla sabitledim. İki türlü de tüm kaşları düzgün ve dik tuttuğu gibi sert sert yapmadı. Bu ürüne ihtiyacınız varsa mutlaka bakın derim çünkü bir tek Benefit bu tarz bir ürün yaptı ve oldukça pahalı diye biliyorum. 



7 yorum:

  1. kaş bazını merak ettim , sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Flormar koleksiyon konusunda hız kesmiyor, ne zaman baksam yeni bir koleksiyon çıkarmış :)) Ben de kaş bazını çok merak ettim ♥ Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet son zamanlarda en sık ve düzenli koleksiyon çıkaran marka gerçekten :)

      Sil
  3. göz altı primer hakikaten tam bir likit aydınlatıcı olmuş :-))kaş jelini denemedim ama indirimde kalırsa bakacağım ona da..

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma