7 Ekim 2017 Cumartesi

Gabrini Cosmetics



Geçtiğimiz günlerde Gabribi Cosmetics'den çok şık bir kargo aldım. İçerisinden çıkanlar tam benim zevkime göreydi. Gabrini markasını daha önce ojelerinden duymuştum fakat kozmetik olarak bu kadar çok çeşidi olduğunu bilmiyordum. Ürünler hem uygun fiyatlı, hem de performansları gayet başarılı. 

İlk dikkatimi highlighter çekmişti fakat kargo firmasının azizliğine uğradığı için kırık geldi.
O yüzden size görselini çekemedim fakat bana gelen 04 rengi tam bir rosegold muhteşem bir yansıması var. İlk gördüğünüz yerde açıp, bakın.









Bu üründe hem göze hem de dudağa uygulanıyormuş. Ucu kalem şeklinde fakat ben gözden çok dudağa daha uygun buldum.


Bu muhteşem kahve nude mat likit ruj ise opaklığı ve kalıcılığı ile çok hoşuma gitti. Üstelik dudak kalemi kullanmadan bile kolay sürülüyor. Mat olmasına rağmen çok kurutmuyor. Numarası 111.


Bu vişne rengi bb mat lip glos ise yine mat ama yumuşacık. Bu da diğeri gibi oldukça opak ve kalıcı.
Numarası 05. Ayrıca bu fotoğrafta highlighterın yansımasına dikkat ettiniz mi?



Belki de rujlardan sonra en sevdiğim ürün ise bu simsiyah sürümü çok kolay ve tüm gün dayanıklı, mat waterproof dipliner oldu. Sizce de çok güzel durmuyor mu?


Geldiği günden beri sürekli kullandığım. Metalik rosegold likit far ise 06 numara. Ben yassı bir fırçaile uyguluyorum. Çok kalıcı ve çizgilere dolmuyor.

Kısacası Gabrini ürünleri ile kendilerinin nazik kargosu ile tanıştım. Bundan sonra nerede görsem bakarım, alırım, tavsiye ederim.




6 yorum:

Tasarım:Sawako Kuronuma