12 Ekim 2017 Perşembe

Maccosmetics Far Önerileri

Hazır sonbahar da gelmişken, sıcak tonlarda bir far paleti oluşturmak isteyenlere fikir olsun istedim. Bu nedenle çok severek kullandığım, herkesin elinde olması gereken tonlardaki Maccosmetics farlarımı paylaştım.

 Hem daha uygun olduğu için hem de böyle olunca kendi paletinizi oluşturup, yanınızda taşımanız daha kolay olduğu için Maccosmetics'in farları genellikle refil tercih ediliyor. Bu farların en sevdiğim yönlerinden biri de alt kısımlarının mıknatıslı olması.

Ben boş bir palet almak yerine, metal bir kutuya koydum. Hem şık hem de temiz oldu. Pigmentasyon farların yapısına göre değişkenlik gösteriyor. Mat farlar çok daha pigmentli ama hiç bir zaman fırçaya aldığınızda lap lap renk vermiyor. Kat kat pigmentini ve yoğunluğunu arttırabiliyorsunuz. Bu da göz makyajının kontrolden çıkmasını önlüyor.

Dediğim gibi çok severek kullandığım renkler. Yaz, kış her mevsim elim bunlara gidiyor. Hiç bir şey yapmasam geçiş rengi olarak kullanıyorum ama mutlaka her makyajımda fırçama bir rengi değmiş oluyor.

Almak isteyenler olursa diye farların üzerine isimlerini de yazdım. Bu şekilde mağazadan isteyebilirsiniz.

Mağazaya gitmeden de online dan sipariş verebilirsiniz. Sağlam ve çok hızlı bir şekilde teslim ediyorlar. Ayrıca ilk alışverişinize %10 indirim kazanıyorsunuz.




4 yorum:

  1. bu tonlar en favori renklerim ama sadece swiss chocolate var bende içlerinden :-))

    YanıtlaSil
  2. Ben de de bir kaç renk mevcut. Kutu fikri hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  3. Coppering harika bir renkmiş.Güle güle kullan hepsini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir ton kahvelerle de çok güzel karışıyor. :)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma