13 Kasım 2017 Pazartesi

Beeo Arı Ürünleri ile #ebruvefusunilekisamerhaba

22 Ekim Pazar günü sevgili Locosmetico ile düzenlediğimiz "Bloggerlarla Kışa Merhaba" etkinlik sponsorlarımızdan biri de Beeo Arı ürünleri firmasıydı. Kendileri bizzat etkinliğimize katılarak hem bizi firma ve ürünler hakkında bilgilendirdiler hem de tadım yapmamıza olanak sağladılar.

Beeo firmasının kurucusu Aslı Hanım bu yola, çocuğu çok hastalanıp, sürekli antibiyotik kullanması sonucu, doktorunun artık antibiyotik alerjisi olduğunu söyleyip, bağışıklığının çöktüğünü ve güçlendirmek için de alternatif yollar denemelerini tavsiye etmesiyle çıkmış.
Kendisinin yaptığı araştırmalar neticesinde propolisin bağışık sistemini güçlendirmede ve bir çok yara, hastalık ve vücutta oluşan bir takım lezyonların tedavisinde kullanıldığını keşfetmiş ve İstanbul Teknik Üniversitesini de arkasına alarak bu firmayı kurmuş. Tabi ki önce kendi çocuğu şifasını bulmuş ve 2012 den beri gelişen ürünler sayesinde de herkese faydalı olmaya devam ediyor.
Kurucu Aslı Elif Tanuğur'un detaylı hikayesini Ayşe Arman'ın kaleminden okumanızı tavsiye ederim. TIK TIK...

Firma ürünlerinden en merak ettiğim ise kış aylarına girdiğimiz günlerde çok faydalı olacağını düşündüğüm Propolis Ballı Boğaz Spreyi oldu. Bu ürünü methini daha önce duymuştum. Sayelerinde deneme fırsatımız oldu. Kışın yanımdan ayırmayacağım bir yardımcı olacağa benziyor.

Ayrıca bir çok yöreye ait Ham Bal, Propolis, Taze arı sütü, Propolis damla ve sadece çocuklara yönelik ham bal ve propolis ürünleriyle geniş bir yelpazeye sahip. Ürünleri incelemek ve sipariş vermek için internet sitelerine mutlaka bakın.





“Beeo arı ürünleriTürkiye’nin ilk ve tek bilim ve akademik temelli arı ürünleri firmasıdır…” 

• İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Uzman Eliyle
• Sevdiklerinize güvenle sunabilmeniz için...
• %100 doğal ve sağlıklı Propolis - Arı Sütü Polen ve Bal...



#ebruvefusunilekisamerhaba
#bloggereventhouse

4 yorum:

  1. özellikle boğaz spreyinden geçen kış çok memnun kalmıştım ben en ufak bir ağrıda hemen sıkıyorum iyi geliyor :-))

    YanıtlaSil
  2. hiç kullanmadım tatmadım beeo ürünlerini :)

    YanıtlaSil
  3. Kuruluş hikayesinden çok etkilendim açıkçası, güzel bir etkinlik olmuş canım :))

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma