25 Kasım 2017 Cumartesi

Farmasi Kontür Paleti ve 3D Effect Mascara



Farmasi ürünleriyle tanışmam seneler önce düzenlemiş olduğum bir etkinlik sayesinde olmuştu. Orada hediye edilen CC kremden o kadar memnun kalmıştım ki o günden beri Farmasi ürünlerine olan bakışım hep olumlu olmuştur. Fakat uzun zamandır bir ürün denememiştim. 
Geçtiğimiz haftalarda Farmasihelalkazanc hesabından aldığım bu kargo ile iki ürün deneme fırsatı buldum.
Bunlardan ilki hemen açıp, denediğim highlight ve kontür paleti oldu. Mıknatıslı ve aynalı bir kapağı var bu şekilde yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Kontür rengi ne çok soğuk, ne çok sıcak çok ara bir ton bence kullanışlı, Aydınlatıcısı ise günlük kullanılabilecek şekilde sim sim durmayan bir highlighter. Kontür renginin çok hoş bir kokusu var. Normalde ten ürünlerinde parfüm sevmiyorum ama bu tarz yumuşak hoş kokular hoşuma gidiyor. Ayrıca her hangi bir iritasyona yol açmadı. Kısacası günlük bir ürün arıyorum diyorsanız, pratik ve kullanışlı tavsiye ederim.






Mascara ise düşündüğümden çok çok başarılı. Ben genelde mascara konusunda belli başlı ürünler harici çok sık mascara değiştiren biri değilim. Benim için hacim ve akma yapmaması en önemli kriter. Bu 3D Effect mascara ise bütün isteklerimi karşıladı. Mutlaka bir şans verin.


4 yorum:

  1. Farmasi ürünlerine ben de başlangıçta ön yargılıydım deneyince çok sevdim. :) Maskara güzele benziyor ben de bakayım, mutlulukla kullan canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gayet güzel canım. Bakmanı tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Takibe aldım ben de...

    YanıtlaSil
  3. Merak ettiğim bir üründü. Bakarım ben de :)

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma