7 Mayıs 2018 Pazartesi

La Roche Posay Renkli Güneş Kremi




La Roche Posay hem dermokozmetik olması hem de çözüm odaklı olması sebebiyle ilk tercih ettiğim markalardan biri. Yaz, kış güneş koruyucu kullanılması gerektiğini düşünüyorum fakat yaz olunca insan daha az ve daha pratik makyajlara yöneliyor. Bu sebeple hem renkli bir ürün olsun hem de güneş koruması olsun diye renkli güneş koruyucularını araştırdım. Bioderma, Avene ve La Roche Posay arasında kaldım ve tercihimi La Roche Posay 50+ Anthelios XL ından yana kullandım.




Bu ürünün ilk beni cezbeden yönü pompalı bir ambalajının olmasıydı. DAha sonra da yaz günlerinde karma olan cildimin yağlıya dönme eğilimini kontrol altına alacak olan anti brillance, anti shine yapısı oldu. Yani parlamayı önleyici bir güneş koruyucu olmasıydı. Yağlı ciltler bunu çok sevecektir çünkü oldukça katı kıvamlı ve mat görünümlü. UVA ve UVB koruması var ve tabi ki tüm hassas ciltlerin güvenle kullanabileceği bir içeriğe sahip. Sizin de bu tarz bir ürüne ihtiyacınız varsa eczanenize bir bakın derim.





8 yorum:

  1. tatilde yine başlarım bunu kullanmaya korumasından çok memnunum...

    YanıtlaSil
  2. Cilt tipimiz aynı olduğu için bu ürünü seveceğimi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. En sevdiğim ürünlerden biri. Bende yer vermiştim blogta :) Eline sağlık. Yaz aylarında çok iyi olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın bir kurtarıcı olacak diye düşünüyorum ben de :)

      Sil
  4. Güneş kreminin yağlı his vermeyişini ve çabuk emilişini çok seviyorum.Renkli olanını denemedim ama korkmadan denerim sanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya kapatıcı bir ürün olmasıyla beni şaşırttı :)

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma