31 Mayıs 2017 Çarşamba

Miniso Türkiye Ürünleri

Miniso Türkiye ilk Watergarden Avm de açılmıştı. Ben ve benim gibi kozmetik ve ıncık cıncık sever tarafından hemen istila edildi. Marka ilk olarak isminden dolayı insanı ya bunlar Çin malı mı nedir diye korkutuyor. Aslında kısa sürede büyüyüen bir girişim hikayesi. Kısaca size bahsediyim.

2013 yılında kurulan, Tokyo Genel Merkezli bir Japon firması. Kısa sürede ise tüm dünyada 2000 den fazla mağaza açmışlar. Ürün gamı ise

Aksesuar
Dijital ürünler
Ev&Yaşam
Güzellik Sağlık
Oyuncak
Kırtasiye
Takı ve Tekstil

İçinde kaybolduğunuz sadece onu bunu kurcalamak için bile bakmak isteyeceğiniz bir mağaza.

Anadolu Yakasında Watergarden Avm den sonra Maltepe Park ve Meydan Avm de açılan mağazalara Akasya Mağazası da ekleniyormuş. Avrupa Yakasında ise Kanyon ve yakında Akbatı da yer alacakmış.

Gelelim benim deneyimime. Ben ilgi alanım dahilinde kozmetik ürünlerine yöneldim tabi. İlk olarak 3'lü bir far aldım. Bir eyeliner ve bir makyaj bazı. Hepsinden çok çok memnun kaldım. Size farlardan bahsedicem. Başka bir postta da eyeliner ve makyaj bazını anlatırım.

Far yanılmıyorsam 3 ayrı renkti ya da 2 de olabilir tam emin değilim şimdi. Benim aldığım üçlü far 02 numara. Tam joker 3 renk bir arada. Yapıları çok yumuşak. Hiç tozutmuyor. Günlük makyajda yapabilirsiniz, aynı paleti gece makyajına bile çevirebilirsiniz. Işıltılı bir yapısı var ama kremsi bu yüzden sim sim durmuyor.  Pigmentleri oldukça başarılı ve kalıcı ve fiyatı da 15tl dı yanılmıyorsam. Çantama atıyım yanımda hep bir joker palet olsun diyeceğiniz cinsten. Ambalajı oldukça pratik ve sağlam. İçinde kendi aplikatörü var fakat fırçayı tercih edin derim ben. Yolunuz düşerse mutlaka bakmanızı öneririm.








7 yorum:

  1. En çok gitmek istediğim mağaza.Güle güle kullan çok güzel far

    YanıtlaSil
  2. Belki beraber gideriz canım 🤗

    YanıtlaSil
  3. Renkler güzelmiş hem de pigmentasyon da başarılı. Gidince bakacaktım ama denk gelmedim sanırım. Güle güle kullan cnm sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Mağazalarına her girdiğimde kendimi kaybediyorum.Fiyatlarının uygun olması da harika!

    YanıtlaSil
  5. hala gidemedim miniso'ya.. renkleri çok güzelmiş ..

    YanıtlaSil
  6. Miniso ürünlerine bayılıyorum keşke burda da olsa :/

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma