12 Haziran 2017 Pazartesi

Likit ve Toz İki Favori Bronzer



Bronzer olmasaymış ne yaparmışız, güneş bile yetmiyor ısıtmaya bronzer olmadan :) İşte bu yüzden ben de sizler için kendi deneyipleyip, çok beğendiğim iki tane favori bronzerımı paylaşıcam.

Bunlardan biri likit, biri pudra formunda.

Likit olan aslında fondöten olarak geçiyor. Note Cosmetics 'in. Sun Glow Fondöteni. Spf15 içerikli. Ben bunu geçen sene almıştım. İlk aldığımda çok faydalı bulmadım. Bütün yüzüme sürdüm olmadı, fondötenle karıştırdım olmadı. Ben de lokal uygulamayı denedim. Kontür çizgisi hatlarına yani bronzer sürdüğümüz elmacık kemikleri hattına, alnımın saç dipleri kısmına, şakaklara, burnumun üstüne uyguladım. Sonuç simli değil kesinlikle yansımalı rose gold bir efekt. Hem canlı hem de bronz bir görüntü oldu ve çok sevdim. Özellikle yaz aylarında çok güzel oluyor. Kalıcılığı fondöten diye geçtiği için yüksek yanlız çok az miktar alıp, parmaklarınızla pıtı pıtı yaydığınız zaman en doğal ve güzel bitişi sağlıyorsunuz. Bendeki rengi 20 numara sanırım 3 ton olması lazım. Benim gibi buğday tenliyseniz ve yazın çabuk yanıyorsanız, 20 numara size de ideal olacaktır.




Şimdilerde bunun üzerine pudra formunda bir diğer beğenerek kullandığım Mac Cosmetics'in Mineralize Skin Finish serisinden Give me Sun pudrasını geçiyorum. ikisi birleşince ; Sonuç sonsuz kalıcılık, doğal bitiş ve sıcacık bir ten.

Pudra mineral formda fırınlanmış bu nedenle tek başına da oldukça kalıcı ve doğal. Mat yapıda ama içten gelen bir aydınlığı var. Tüm yüze geçmek için biraz rengi koyu ama bronzer olarak yüzü ısıtmak için çok sıcak bir ton. Yoğun pigmentli, kolay dağılan bir yapısı var.

Sonuç olarak tek tek ve birlikte birbirine çok yakışan iki favori ürünüm.








9 yorum:

  1. Likit değil de genelde toz ürünleri kullanmak daha pratik geliyor.Denk gelirsem mutlaka bakacağım.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Likitlerde ıslak bitiş yakalamak için güzel oluyor canım 😊

      Sil
  2. iki ürün de şahane olunca sonuç güzel olur eminim :)

    YanıtlaSil
  3. Note a bir ara bakarım ben de güzelmiş sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  4. Note Sun Glow fondöten ilk çıktığından beri aklımda olan ürünler arasında. İyi bir indirime denk gelirsem bu yaz için alabilirim. Pudra ile birlikte iyi bir ikili olmuşlar. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, seveceğinizi düşünüyorum :)

      Sil
  5. Likit olanı renk olarak daha çok beğendim. Bende de Golden Rose var, onu da seviyorum :)

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma