9 Ekim 2017 Pazartesi

Giyiver.com Alışverişim

İnsan bazen vakitsizlikten bazen de nakitsizlikten alışveriş yapmaya fırsat bulamıyor. Hepimizin zamanının çoğu bilgisayar başında geçiyor. Gıdadan tutun da, elektronik, tekstil alışverişlerini internetten yapıyoruz. Ben de son zamanlarda hem çok pratik olduğu için hem de alışılmışın dışında butik ürünleri tanıma fırsatı bulduğum için farklı siteler keşfediyorum.

Bunlardan biri de Giyiver oldu. Sitede kadın, erkek, ayakkabı ve çanta grubu bulunuyor. Sürekli yeni ürünler ekleniyor. Üye olmanız alışverişe başlamanız için yeterli. Grup çeşitliliği oldukça geniş. Spor ürünlere de ulaşabilirken, abiye ve tesettür kıyafetleri de bulabilirsiniz.

Farklı farklı bir çok site var artık. Ama hepsine itibar etmek çok zor. Her önüne gelen site açabiliyor. Güvenilirlik çok önemli. Açıkcası benim bir kıyafet sitesinden beklentim. Ürünlerin gözüktüğü gibi rengi ile bedeni ile ve hızlı bir şekilde elime ulaşması. Eğer bunlar tamamsa benden geçer not alıyor. Giyiver.com dan seçtiğim ürünler de aynen bu beklentim doğrultusunda geldi. Bir şey seçerken özellikle beden ve kalıbı konusunda tereddüt ediyor insan. Ben normalde S beden giyiyorsam. Bazı sitelerin anlayışına göre aslında o XS oluyor. Bunu da denemeden bilemiyorsunuz. Sonra hadi geri gönder süreç uzuyor. Bu sitede hiç böyle bir sorun yaşamadım. O yüzden yazan kalıplara göre normalde ne giyiyorsanız öyle seçebilirsiniz.

Sitede her türden ve bütçeden ürün bulabilirsiniz. Benim seçimlerim ise bu kışın modası kolları volanlı bir abiye elbise, yine bu kışın modası kolları dantel detaylı şık bir bluz ve her dönemin vazgeçilmezi kot gömlek oldu. Siz de benim aldıklarıma ulaşmak ve fiyatlarını görmek isterseniz resimlerin üzerine tıklamanız yeterli.

Ama siz benim aldıklarımda sınırlı kalmayın. Siteyi şöyle bir tarayın. Mutlaka zevkinize göre bir şeyler bulacaksınız. Üstelikte dolaşmadan, yorulmadan bilgisayarınızın başında çayınızı, kahvenizi yudumlayarak. Şimdiden kolay gelsin. İyi alışverişler :)












12 yorum:

  1. hepsi çok şık ve çok yakışmış.iyi günlerde giy cnm :)

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok güzel özellikle elbiseye bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ümrancım gerçekten rengi kalıbı çok güzel :)

      Sil
  3. mor elbise özellikle renginden dolayı çok hoş :-) güle güle giy..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  4. Güle güle kullan, elbisenin rengi çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim canım ;)

    YanıtlaSil
  6. Süper seçimler olmuş mutlulukla giyin :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, bu güzel blogu takibe aldık bize de bekleriz :)

    http://gezgiccift.blogspot.nl/

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma