25 Aralık 2017 Pazartesi

#ebruvefusunilekisamerhaba Etkinlik Sponsorları Vol.2

22 Ekim Pazar günü blogger arkadaşım sevgili Locosmetico ile Suadiye "Taş Masa" mekanında gerçekleştirmiş olduğumuz #ebruvefusunilekisamerhaba etkinlik sponsorlarımızın devamını sizlerle paylaşmak istedim. Diyeceksiniz ki aradan ne kadar zaman geçmiş daha yeni mi yazıyorsun. Açıkcası hepsini az da olsa biraz deneyimledikten sonra fikirlerimle beraber paylaşmak istedim. Denemek istedikleriniz olursa sizlere de yardımcı olsun. 

Buradan diğer Sponsorlara ulaşmak için Tık Tık
Mekan Sponsor Yazım için ise Tık Tık



Bunlardan ilki gillettevenustr normalde de tercih ettiğim tek bayan tıraş bıçağı kendisi.
Bunun şöyle bir özelliği var. Başlığındaki jeller sayesinde suyla temas ettiğinde herhangi bir köpüğe, sabuna ihtiyacınız olmadan, tahrişsiz yumuşak bir uygulama sağlıyor olması. Bu nedenle çok pratik olduğu için tavsiye ederim.


Otacı şampuanlar ile bu etkinlik sayesinde tanıştım desem çok mu ayıp olur :) İşte sırf bu yüzden bile blogger olmayı çok seviyorum. Markaya Bitki Özlü olmasından dolayı algı olarak güvenim tam ama o kadar çok ürün var ki açıkcası bu zamana kadar sıra gelip de deneyememişim. Meğerse ne çok şey kaybetmişim. Bana düşen kuru, boyalı ve yıpranmış saçlar için olan kendiğinden kremli Lily şampuan. Allahım o nasıl güzel bir koku. Lütfen markete gittiğinizde bunu benim için koklayın. Sadece kokusunu değil, arındırmasını, yağlandırmamasını ve nem vermesini çok sevdim. Bittikçe alacaklarımdan oldu kendisi.



@peloidpelomin Zengin Mineralli Doğal Su içeren bir kil maskesi.
Kan dolaşımını hızlandırıyor, cildi derinlemesine kurutmadan temizliyor ve pembelik veriyor.
Zengin Mineraller içerdiğinden sadece yüzde değil, vücut içinde kullanılıyor. Bir takım kas, eklem ve migren tarzı rahatsızlıklarda ek tedavi imkanı sağlıyormuş. Açıkcası ben bunlarda denemedim ama yüzde gerçekten doğal ve mineralli olduğunu ilk kullanımda hissediyorsunuz. Denemenizi tavsiye ederim. Hem de Türk markası olduğu için destekliyorum.


@bioblas_turkiye ile daha önce tanışmıştım ama bu yeni serisini açıkcası çok merak ettim. Kullanan varsa yorun yazsın alta çünkü ben daha deneyemedim.


@capicadeturkey gerçekten benim ilk gördüğümde yağlı boya zannetttiğim sonradan hepsinin farklı saç problemlerine çözüm üreten birer şampuan olduğunu anladığım bir marka. Mutlaka bakın derim.


@dermokil_kozmetik Dermokil yine eski köklü markalardan daha önce de kil maskelerini denemiştim. Güvenle kullanabilirsiniz. Özellikle tek kullanımlık olanları çok pratik.


Yine etkinliğimiz sayesinde tanıştığım markalardan olan @biozcomtr bir Alman güvencesinde Saç Dökülme problemlerine çözüm olmayı vaadeden. Sarımsak özlü olup, tabi ki de sarımsak kokmayan bir şampuan. İncelemenizi tavsiye ederim.



Bir diğer sponsorumuz ise @gratistr idi. Kendi markası olan Himalaya ürünleri ile katıldı. Çamur maskesine tek kelimeyle bayıldım. Bebek şampuanı ile fırçalarımı temizliyorum. Bebek yağı ise kışın tam bir nem bombası ve muhteşem kokuyor.


@splat_turkiye benim normalde de severek kullandığım bir marka. Hatta yolladıkları bu ağız suyunun bende biten diş macunu varmış meğerse. Diş hassasiyeti yaratmadan temiz içerikli olması benim tercih sebebim. Bir de Blackwood serisi var ki asıl favorim o. Denemediyseniz Gratislerde satılan bu markaya bir bakın.


@uber_cosmetics yine Türk markalardan biri. Şirin ambalajları ile dikkatimi çekti. Jel formundaki köpek şeklinde olan kolonyaları pürel gibi ama eli kuturmadan nemlendirerek kolonya ferahlığı sağlıyor. Küçük adam ve kadın ise krem parfüm. 


@bionnexturkiye Saç ve Cilt problemleri için organik çözümler üreten bir marka. White Expert Whitining cream i düzenli kullanıyorum. Kısa sürede sivilce lekelerini açtı ve cilt tonunu eşitledi. Gerçekten beğendim. Ayak kremini ise henüz denemedim :)


Nem ve canlandırma istiyorsanız onun adresi @softoplusturkiye salyangoz maskesi. Oldukça yapış yapış bir formu olan kağıt maske ama cilt o sıvıyı tamamen emiyor ve yumuşacık bir cilt bırakıyor. Tavsiye ederim.


@marieclaireshoptr ilk mağazasını İstanbul Bağdat caddesinde açtı. Bizleri de kırmayıp, bu güzel maskelerinden yolladı. Bunlar farklı ihtiyaçlara yönelik soyulabilen maskelerden. Ben en çok Gold olanı beğendim :)


@ttmask_turkiye Timeless Truth markasının ihtiyaca yönelik oldukça kaliteli maskelerinden. Kağıdı Bio Selüloz içerdiği için çok sağlıklı. Gördüğünüz yerde inceleyin ve deneyin.



@elaiss_kozmetik düzenli kullanıyorum. Henüz yarılanmadı bile ama özellikle kirpiklerim daha gürleşti. Doğal yağlardan oluşan bu kaş ve kirpik serumunu tavsiye ederim. Kullanımları da oldukça pratik.


@huncalife ile @huncalife_diamond sayesinde tanıştık. İyi ki de tanışmışız. Ben özellikle çay ağacı içerikli ürünleri çok sık kullanıyorum. Sivilce oluşumunun önlenmesinde çok başarılı. Günlük bakım kremi elimden düşmüyor.


@makyajsaati nde bulabileceğiniz Color Club ojeler bir harika bir çok çeşidi için sayfalarını ziyaret edin. Ayrıca Poshé oje kurutucusu küçücük boyuyla çok başarılı.


@yesil_marka Doğal Dudak balmları çocuklarınıza güvenle verebileceğiniz mis gibi yumuşacık dudak kremleri. Metal teneke ambalajlarıyla da çok şirinler. Vanilya sever olarak ona bayıldım.


@palabs.com.tr Eczane markası hem de Türk bir Eczacı tarafından geliştirilmiş. Hydra Lift Hyalüronik Asit içeren serum tam bir nem bombası olduğu gibi yüzü ışıl ışıl yapıp, yüz ovalini toparlıyor. Daha ne olsun. 


@nashiargan_turkiye ile yıllar önce kuaförde tanışmıştım. Saçları yumuşacık yapan argan yağı kokusu ve yağlandırmadan yumuşatması ile gönlümü fethetmişti. Yıllar içinde çok gelişti. Farklı ihtiyaçlara yönelik şampuan ve maskeleri ile çok başarılı.


Son olarak Gratis ve Watsonslarda bulabileceğiniz @mara.kozmetik in özellikle koyu ojelerde taşırmadan sürme imkanı sağlayan oje sürme bandı ilk başta alışmak gereksede. Alışınca çok pratik gelen bir ürün oldu. 





5 yorum:

  1. güle güle kullanın

    www.lerzankaradan.com

    YanıtlaSil
  2. Füsuncum hepsi çok güzel güle güle kullan.. ben de severek kullanmaya başladım çoğunu sevgiler canım .-))

    YanıtlaSil
  3. SebaMed Yüz Temizleme Jeli  çok güzel bir yazı son zamanların yükselişte olan
    kozmetik ürünleri bu sitede mevcut indirimli ürünler gündemde

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma