6 Haziran 2018 Çarşamba

Rocs Türkiye Lansmanı



Rocs Türkiye ile tanışmamız geçtiğimiz kış sevgili Locosmetico ile düzenlemiş olduğumuz "Bloggerlarla Kışa Merhaba" etkinliğimiz sayesinde olmuştu. Hem de bizzat etkinliğimize katılarak bizi mutlu etmişlerdi. Okumak isterseniz, tık tık...







Öncelikle lansmanın yapıldığı mekandan kısaca bahsetmek istiyorum. Yeniköyde yer alan "Pero" gürültüden uzak, denize sıfır. Şirin mi şirin bir cafe. Yolunuz düşerse denize karşı birşeyler içmeyi ihmal etmeyin :)




Gelelim lansmana; Rocs Türkiye ailesinin sıcacık karşılaması, ürünlerini tanıtmaları ve yepyeni tanışmalarla geçen, kendi adıma çok samimi bir davetti. Hepimiz için özel hazırladıkları kutular ve içlerinin benim en sevdiğim fırça ve macunlarla dolu olmasına ayrıca çok sevindim :)




Kutu içerisinde; Sensation Whitening, Diş eti Balsamı ve Sensitive serisi üç macun ve bir adet sensation whitening için özel fırça ile Pro serisinde bir fırça vardı.




Ayrıca Etiler Diş Kliniği 'nden Rozi Hanım da bize ağız bakımı ve dikkat etmemiz gerek şeyler hakkında güzel bilgilendirmeler yaptı. 


Günün tatlı süprizi ise; Yıldız Dükkanı ve tabi ki Eda Taşpınar oldu. Sadece bronzlaştırıcı ürünlerinin olduğunu sandığım ama bunun yanında makyaj bazları, body mistleri, şampuanlarının da olduğunu öğrendiğim bir sunum oldu. Kendilerine zarif paketleri için de ayrıca teşekkür ediyorum. 













6 yorum:

  1. mekan gerçekten çok güzeldi ürünleri de severek kullanıyorum zaten .-)) sevgiler Füsuncum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizlerle olmak daha da güzeldi. Maceralı dönüşümüzü saymazsak :)

      Sil
  2. Pastaya bayıldım :) Herşey mükemmel olmuş canım. Ürün yorumlarını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel bir gün olmuş. Eda Taşpınar'ın ürünlerini çok başarılı buluyorum ben :)

    YanıtlaSil
  4. keşif etkinliğinden geldim . bende beklerim. sevgiler. www.dlkgzr.com

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma