5 Ocak 2021 Salı

Flormar Party Koleksiyonu

Sanırım makyaj kategorisinde Flormar en çok koleksiyon çıkaran markalardan biri ve her koleksiyon bir heyecan konusu. Ürünlerin kalitesi tartışılmaz. Tasarımları da merak konusu oluyor. 2020 Yılının son koleksiyonu olan Party ise hem ambalaj tasarımı ile hem de ürün yelpazesi ile benden oldukça beğeni topladı. Öncelikle ambalajlarda simli mor renk tercih edilmesi beni ayrıca etkiledi. Mor bolluk ve paranın rengidir. Yeni Yıl için özellikle seçilmiş olduğunu ve bu işin arkasında da araştırmacı bir ekip olduğunu düşündürdü. 


Gelelim koleksiyondaki favori parçalarıma,

Likit highlighter

Yapısı itibari ile sürdüğünüzde elinizle bile dağıtıp, hem etkili hem de doğal bir sonuç alıyorsunuz. Cildinizle tam bütünleşiyor. Alttaki ten ürününü kaydırmıyor ve gün içerisinde kuruyup, parçalanmıyor. Sim sim değil. Işıltı veriyor. 



Corrector

Kayısı tonu olduğu için morlukları çok güzel nötrlüyor. Bir tık yağlı bir yapısı var aslında bu sabitlenmesini ve kapatıcılığını azalttığı için negatif bir özellik fakat üzerine daha kapatıcı ve sabitlenen bir concealer uyguladığınızda sorun olmuyor. 


Sabitleme Pudrası

Bu pudra tam lokal sabitleme için düşünülmüş. Göz altları için bire bir. İncecik. Grileşme yapmıyor. Gün içerisinde çizgilere dolup, parçalanmıyor. Minik boyutu ise gün içerisinde makyajı tazelemek için birebir. 


Allık

Allık bronz şeftali bir tonda. Hem beyaz hem de buğday tenlilerin seveceği bir ton. Bronzer ile allık adımını tek seferde atlamanızı sağlayacak cinsten. Günlük, yüzüme bir canlılık gelsin dediğinizde doğru tercih olacak bir ürün. 


2021 yılında çıkacak yeni koleksiyonları sabırsızlıkla bekliyorum. 




2 yorum:

  1. benim de favorilerim bunlar.. özellikle pudra ve corrector #1 numara olmuş :)

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma