6 Eylül 2017 Çarşamba

Kaş Şekillendirici




Kaş şekillendirme insanın yüz ifadesine büyük katkı sağlayan. Makyajın duruşunu değiştiren hatta imzasını atan bir uygulama. Tabi doğal mükemmel kaşları olan insanları hiç kıskanmıyorum. :)
Gelelim son zamanlardaki muhteşem ikilime. 

Biri Maybelline Brow Precise bundan daha önce de bahsetmiştim. İçinde Fiber Filler denilen kıllar var. Kaşlarınızın arasındaki boşluklara bu kıllar yapışıyor ve doğal dolgun bir görünüm elde ediyorsunuz. Tabi aynı zamanda çok da güzel sabitliyor ve tüm gün kaşlarınız taranmış gözüküyor. 





Bir diğeri ise Alix Avien in yeni çıkarmış olduğu. Ya da benim yeni sandığım :) Brow Powder ismindeki Kaş Pudrası. Başlığında salladığınızda içinde bilyesi var. Ürün kapağı çok güzel tasarlanmış. Pudra olmasına rağmen asla tozutmuyor, bir yere bulaşmıyor ve uçuşmuyor. Kaşınıza sürdüğünüz anda da sabitleniyor ve gün boyu yerinden oynamıyor. 
Ben önce pudrayı sürüyorum daha sonra da maskara ile tarıyorum ve en doğal sonucu elde ediyorum.
Var mı sizin uyguladığınız başka yöntemler?



3 yorum:

  1. Bu ürünü çok merak ediyorum bir ara mutlaka alacağım.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ben önce micro liner kalemle çiziyorum (yeniden kaş yaratıyorum ) sonra kaş farı ile çizdiğim yerleri kendi kaşım ile birleştiriyorum en son da kaş maskarası ile tarayıp tüm kaşlarımı sabitliyorum :) bu ürünlere de bakacağım. Eline sağlık :)

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma