5 Eylül 2017 Salı

Kaşık Fırça




Kaşık Fırçalar son zamanlarda özellikle yabancı youtuberlar tarafından bir zehir gibi bize yayılan makyaj malzemelerinden oldu. İlk başlarda hemen hemen herkes gibi ben de ne gerek var. Bunlar hep ticari yönlendirmeler. Fırça, süngerin suyu mu çıktı. Yok yok almıycam dedim durdum. Ne oldu? Tabi ki denemekten zarar gelmez deyip, önce Nascita 'nın 204 numaralı kaşık fırçasını Watsons'ın %50 indiriminden almıştım.





İlk denediğimden itibaren çok ama çok memnun kaldım. Bir kere yumuşacık kılları var. Çok çok büyük olmadığı için hem göz altı kapatıcınızı, hem fondöteninizi hem de kontürünüzü tek fırça ile yapabiliyorsunuz. Kıllar çok sık, ürünü emmiyor ama bir o kadar nazik davranıyor cildinize.

Daha sonra ise baktım çok memnunum bir boy büyüğünü alıyım dedim. Bu sefer de Gratis indiriminden yeni çıkan Ekilips kaşık fırçalarından aldım. Aldığım gibi Nascita fırçamın değerini daha iyi anladım. Bir kere yüzünüze sürdüğünüzde kıllar rahatsız ediyor. Gırç gırç gibi bir ses çıkıyor. Ürünle bütünleşmiyor. Aslında emmiyorda ama ürün birden yok oluyor resmen. Sözün özü Nascita'nın her boy kaşık fırçasına kefilim. Kıllarından ötürü :)



2 yorum:

  1. Eklips tahminimce yurtdisindan aldigim 3/5 dolarlık kaşık fırçalar gibi sert killi o da rahatsız eder haliyle :/ ben de Flormar dan çok memnunum aynı bahsettiğin Nascita fırçası gibi bence büyüğünü alacaksan ondan alıp deneyebilirsin hem kaliteli hem ekonomik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh bir bulabilsem ilk onu alıcaktım zaten :(

      Sil

Tasarım:Sawako Kuronuma