3 Ocak 2019 Perşembe

Bade Natural




Yılın son günlerinde katıldığım en güzel WorkShoplardan biriydi. Bade Natural ismini hep duyduğum fakat hiç deneyimlemediğim bir markaydı. Work473 de gerçekleşen bu tanışma çok güzel oldu. Bade Natural Natural geçtiği için sizin de anladığınız üzere doğal cilt bakım ürünleri üreten bir marka. 

Bunlar;
Yüz Bakımı
Vücut Bakımı
Erkek Bakım
Aromaterapi
Saf Yağlar
Doğal Sabunlar




Hem de bu markanın kurucusu tatlı mı tatlı Eczacı bir kadın girişimci. Bu sebeple de işini ve ne yaptığını bilen güvenilir bir marka ortaya çıkıyor. Doğal ürünler hepimizin ilgisini çekiyor, özellikle gıda ve kozmetikte fakat bunların ne kadar doğala uygun olduğu ise kafa karıştırıyor. Güven, ağızdan ağıza tavsiye ve bu tarz bilgilendirici workshoplar sayesinde itibar oluşuyor. 

Workshop boyunca marka, yağlar ve bunların kullanım alanları, çeşitleri hakkında geniş kapsamlı bilgi ediniyorsunuz ve en sonunda da kendinize ait şişesinde 6 ay saklayabileceğiniz, ihtiyacınıza yönelik cilt bakım yağınızı yapıyorsunuz. Bu konuda oldukça özgür bırakıldığınız, herşeyin deney tüpleri ve miktarlarıyla hesaplandığı hem eğlenceli hem de eğitici bir zaman sonunda evinize doğal cilt ürününüzle mutlu dönüyorsunuz. 




Açıkcası ben yaptığım ürünü o günden beri her akşam sürüyorum ve çok çok memnunum. Bundan sonra da ürünlerimi buradan seçeceğim. Size de mutlaka bakmanızı tavsiye ediyorum ve denerseniz de bana mutlaka yorum yazın oldu mu?



3 yorum:

  1. Yaptığımız yağ çok başarılı oldu bence Füsuncum ben çok memnun kaldım..

    YanıtlaSil
  2. ben daha önce birkaç ürününü kullanmış ve sevmiştim. güzel bir etkinlik olmuş belli :)

    YanıtlaSil
  3. çok keyifli ve verimli bir etkinlik olmuş.Orada olmak isterdim

    YanıtlaSil

Tasarım:Sawako Kuronuma